Каталог жіночого одягу бренду 25 Юніон
Задумалась про оновлення базових речей у гардеробі і зараз шукаю український бренд, який спеціалізується на жіночих платтях і трикотажі. Хочу знайти ресурс, де можна переглянути повний каталог без зайвих труднощів. Мені важливо бачити всі категорії окремо, щоб спокійно порівняти фасони та тканини. Також звертаю увагу на склад матеріалів, бо для мене комфорт має велике значення. Окрім цього, завжди читаю сторінку про бренд і дивлюся відгуки покупців. Без цієї інформації складно сформувати повне уявлення. Якщо хтось уже переглядав каталог українського виробника, поділіться, будь ласка, своїм досвідом.
9 Views

Свого часу я детально переглядала каталог бренду 25 Юніон, бо хотіла зрозуміти їхній підхід до жіночого одягу. На сайті представлені окремі категорії з платтями та светрами, що дозволяє зручно орієнтуватися в асортименті. У кожній моделі є фото та зазначений склад матеріалів, зокрема бавовна і віскоза. Також є сторінка про бренд із інформацією про заснування у 2019 році та власне виробництво. Перед тим як зробити вибір, я переглянула розділ із відгуками покупців. Навігація дозволяє швидко переходити між категоріями і порівнювати різні варіанти. У підсумку я змогла без поспіху обрати модель для повсякденного носіння.